HockeyOutlet a Howies: Nejlepší hokejové vybavení přímo z Ameriky

Představení nové spolupráce

Máme skvělou novinku! Náš e-shop Hockey Outlet zahájil novou spolupráci s americkým výrobcem hokejového vybavení, Howies. Tato spolupráce přináší revoluci v nabídce hokejového vybavení pro amatéry i profesionály. Díky ní můžete nyní snadno a rychle získat špičkové produkty přímo z USA.

 

Z Ameriky až k Vám domů: Jak to funguje?

Jednou z hlavních výhod naší nové spolupráce je rychlost a pohodlnost dodání. Díky našemu efektivnímu logistickému systému dopravíme vaše objednávky z Ameriky do 10 pracovních dní letecky až k vašim dveřím. To znamená, že i když se nacházíte na druhé straně světa, špičkové hokejové vybavení je na dosah ruky.

Samozřejmě pokud budete mít zboží, které je všechno skladem v České republice, tak doba dodání se výrazně zkrátí. 

Široká nabídka pro každého hráče

Nabízíme širokou škálu produktů, které uspokojí potřeby každého hokejisty. Od amatérů po profesionály, každý si u nás najde to své. Kvalitní hokejové pásky, gripy, hokejové tkaničky, in-line brusle a mnoho dalších produktů.

 

Zpětná vazba a budoucí plány

Náš nový projekt je zatím v začátcích a my jsme velmi zvědaví na vaše názory. Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně cenná a pomůže nám zdokonalit naše služby a nabídku. Chceme, aby náš e-shop byl místem, kam se budete rádi vracet.

 

Výhody nákupu na HockeyOutlet

Nákup hokejového vybavení u nás přináší několik výhod:

  • Rychlé a bezpečné doručení přímo z USA k Vám domů
  • Široká nabídka kvalitního vybavení pro všechny úrovně hráčů
  • Jednoduchý a přehledný nákupní proces

 

Pokud jsme Vás zaujali, podívejte se na náš e-shop www.hockeyoutlet.cz.